Seminarii ştiinţifice:

Departamentul de Fizică Biomoleculară reincepe programul de seminarii ştiinţifice

Studenţii, cadrele didactice şi toţi cei interesaţi sunt călduros invitaţi să participe!


Workshop "Caracterizarea si vizualizarea SIMULTAN si in TIMP REAL a probelor biologice in interactie cu nanoparticule"

Departamentul de Fizica Biomoleculara in colaborare cu Schaefer SouthEast Europe SRL organizeaza in perioada 18-19 aprilie 2018 workshop-ul "Caracterizarea si vizualizarea SIMULTAN si in TIMP REAL a probelor biologice in interactie cu nanoparticule" cu urmatorul program:

Locatia: UBB - Departamentul de Fizica Biomoleculara, str. Kogalniceanu nr.1, Cluj Napoca
Inscrieri pentru participarea la analiza de probe se pot face pana la data de 10 aprilie 2018, ora 12, la adresa mentionata in afis.
Va asteptam!

Seminar "Programe de cercetare-dezvoltare conduse de Institutul de Fizica Atomica"

Departamentul de Fizica Biomoleculara anunta seminarul stiintific "Programe de cercetare-dezvoltare conduse de Institutul de Fizica Atomica" sustinut de dr. Florin Buzatu, directorul general al Institutului de Fizica Atomica, Magurele. Seminarul va avea loc vineri 28 aprilie 2017, incepand cu orele 10:00, in amfiteatrul "Augustin Maior".
Toti cei interesati sunt invitati sa participe !


Webinar "Exploiting SERS with portable instruments for seawater & in situ seafood assessment"

Departamentul de Fizica Biomoleculara anunta webinarul "Exploiting SERS with portable instruments for seawater & in situ seafood assessment" prezentat de catre d-na. Conf. dr. Simona Cinta Pinzaru. Webinarul se va desfasura in data de 11 aprilie 2017 la orele 17:00 (11:00 AM EDT). Gasiti aici alte informatii. Accesul la webinar de pe un dispozitiv mobil sau PC presupune inregistrarea prealabila (exista un formular in pagina de mai sus).


Arhiva de seminarii: