Informatii pentru studenti


Erasmus Master July 2020

Prof. dr. Habil Simona Pinzaru, Erasmus coordinator, Faculty of Physics:
"Dear Master Student, Dear Future Master Student,
To apply for a mobility during your master program you have two options:

  1. For those ending the first year of master program, there is one semester dedicated to practice: October -(February 2020-2021). You can apply for ERASMUS Mobility for Traineeship; You have to be enrolled in research activity and need a recommendation from your scientific coordinator.
  2. For newly admitted master students: one semester of study in any of the partner institutions listed on the web page
You can apply for ERASMUS Mobility for Study. By the end of mobility you will return with credits according to the courses and exams taken in partner institution. Your options could be for first, or second semester (recommended) of the academic year 2020-2021. For the graduated students willing to apply for master admission, the ERASMUS APPLICATION should be prepared in advance and submitted in the day of interview for master admission, on July 16, 2020. In both cases, you need to prepare the list of documents from the attached ANNOUNCEMENT. Send the documents by mail to the ERASMUS Coordinator, by July 16, the latest. For any additional info, please do not hesitate to contact me."
Announcement: see here


American Councils for International Education anunta organizarea celei de-a patra editii a Elie Wiesel Study Tour

American Councils for International Education anunta organizarea celei de-a patra editii a Elie Wiesel Study Tour. Programul este finantat de catre Ambasada Statelor Unite in Romania si se adreseaza in special studentilor interesati de tematica drepturilor omului si de istoria Holocaustului. Sunt oferite 20 de burse complete care acopera costurile participarii la program.


Regulament de desfasurare a examenelor de licenta si disertatie in sesiunea iulie 2020

In conditiile suspendarii activitatilor fata in fata incepand cu data de 11 martie 2020, in acord cu hotararile la nivel central precum si la nivelul universitatii Consiliul Facultatii de Fizica a aprobat in sedinta din 12.05.2020 Regulamentul Facultatii de Fizica pentru organizarea si desfasurarea examenului de finalizare a studiilor nivel licenta si masterat - valabil pentru anul universitar 2019/2020 .


Regulament de desfasurare a examenelor in sesiunea iulie 2020

In conditiile suspendarii activitatilor fata in fata incepand cu data de 11 martie 2020, in acord cu hotararile la nivel central precum si la nivelul universitatii Consiliul Facultatii de Fizica a aprobat in sedinta din 12.05.2020 Regulamentul Facultatii de Fizica referitor la organizarea si desfasurarea sesiunilor de examene si de restante, in conditiile suspendarii activitatlor didactice fata in fata .


Test competenta lingvistica 2020

Evaluarea celor 4 competente de comunicare in limba straina, in vederea eliberarii atestatului de competenta lingvistica, va avea loc in perioada 25 mai-5 iunie 2020. Calendarul exact va fi comunicat pina la 20 mai.
Pentru a fi la curent cu intreaga procedura, sunteti rugati sa studiati informatiile puse la dispozitie de catre departamentul de resort al UBB, care se gasesc in Adresa privind testul de competenta lingvistica 2020, transmisa secretariatului facultatii!


Completarea contractelor de studiu 2020-2021

ATENTIE! În perioada 1-31 mai 2020, studentii vor completa on-line contractele de studii pentru anii II, III, IV – nivel licenta, respectiv pentru anul II - nivel masteratPrecizari privind cont IBAN pentru studentii bursieri

ATENTIE! Serviciului Social anunta ca pentru preluarea conturilor IBAN de la studentii beneficiari de burse, NU este necesara deplasarea pina la sediul de pe I.C.Bratianu, nr.14 pentru a se depune contul IBAN. Conturile pot fi trimise si ca document i magine-poza pe adresa de e-mail: social@ubbcluj.ro. Pe documentul generat din aplicatia on-line banking sa se noteze: denumirea facultatii, numele (inainte de casatorie unde este cazul), CNP-ul, tipul bursei, anul de studiu si data completarii.


Burse semestrul 2 2019-2020

Listele cu studentii beneficiari de burse pentru semestrul 2 al anului universitar in curs, se gasesc mai jos:


Burse merit/performanta semestrul 2 2019/2020

Cererile pentru acordarea buselor de merit/performanta pentru semestrul 2 al anului universitar 2019/2020 se pot completa si depune la secretariatul facultatii.


Burse sociale/medicale semestrul 2 2019/2020

Actele doveditoare pentru solicitarea burselor sociale/medicale pentru semestrul 2 2019/2020 se vor depune la secretariatul facultatii in perioada 24.02.2020 - 13.03.2020. Pentru calculul venitului net pe membru de familie se vor lua in calcul veniturile pe lunile noiembrie, decembrie 2019 si ianuarie 2020. Valoarea acestuia nu poate depasi 1290lei net.
Toate informatiile sunt afisate la avizierul facultatii sau pot fi citite
aici.


Regulament de desfasurare a orelor de Educatie fizica

Facultatea de Educatie Fizica si Sport aduce la cunostinta studentilor Regulamentul general de desfasurare a orelor de Educatie fizica. Acesta se gaseste aici .


Posturi disponibile pentru fizicieni medicali

Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania - CFMR posteaza in sectiunea de stiri anunturi pentru posturi de fizicieni medicali disponibile la nivel national. Cei interesati pot urmari linkul: http://www.cfmr.ro/job.


Reprezentantii studentilor

Cancelar Reprezentanti ai liniilor de studiu
Alexandra Feraru
Viorel Holhos
Cristian Mazilu
Răzvan Costinaş
Ovidiu Gabriel Dascălu - ASFUBB
Kisjancsi Andras

Alte informatii

  • Regulament UBB privind aprobarea burselor studentesti se afla aici.
  • Informatii despre taxele de scolarizare, alte taxe si tarife se gasesc aici.
  • Accesand linkul urmator http://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ aveti posibilitatea de a consulta catalogul on-line.

Viata studenteasca

Comunitatea studentilor va este deschisa din momentul in carea ati pasit pe portile universitatii .

Consiliul studentilor Facutatii de Fizica va tine la curent cu informatii din comunitatea studentilor din facultate si din universitate .

Citeste pagina studentilor

Student la Fizica