Informatii pentru studenti


Proiect Competent CFB

Facultatea de Fizica in colaborarea cu Facultatea de Chimie si Inginerie chimica si Facultatea de Biologie si Geologie dau startul unui nou proiect cu finantare de la Uniunea Europeana, proiect care are ca scop organizarea de stagii de practica pentru a creste compatibilitatea dintre pregatirea studentilor cu cerintele pietei muncii. Studentii selectati pentrugrupul tinta (250 studenti) vor putea beneficia de premii in valoare de 1000lei precum si de burse de practica in valoare de 800lei.
Conferinta de lansare a proiectului va avea loc miercuri 14 noiembrie, de la orele 16, in amfiteatrul "Ioan Silaghi Dumitrescu" la Facultatea de Chimie. Toti cei interesati sunt invitati sa participe!


Delegatie de la UniversitÚ de Franche-ComtÚ, Besanšon, France in vizita la Facultatea de Fizica

O delegatie de la UniversitÚ de Franche-ComtÚ, Besanšon, France, va efectua o vizita la facultatea noastra. Miercuri, 14 nov. 2018, ora 13.30, in amfiteatru AM, sunteti invitati sa participati la intalnirea oficiala cu scopul de a concretiza noi posibilitati de colaborare stiintifica, mobilitati, proiecte comune si alte actiuni academice.


Burse semestrul I, an universitar 2018-2019

UPDATE! Studentii bursieri vor depune, pana vineri 2 noiembrie 2018, la Serviciul social, un extras de cont pentru virarea bursei indiferent daca au mai beneficiat sau nu de bursa.Conform dispozitiilor Rectoratului UBB, tabelele cu studentii beneficiari ai burselor de merit/performanta si ajutor social sunt afisate NUMAI la avizier, cu nr. matricol.
Informatii suplimentare despre conditii, acte doveditoare cerute etc. se afla aici . Puteti consulta regulamentul UBB privind aprobarea burselor studentesti aici.


Teme licenta si disertatie avizate pentru anul 2017-2018

Temele de licenta si disertatie avizate de catre Consiliul Facultatii de Fizica, structurate pe departamente sunt:

Conform hotararii Consiliului facultatii "Studentii din anii terminali au obligatia de a comunica la decanat pana in data de 19 Decembrie 2017, titlul lucrarii de absolvire aleasa dintre cele avizate de consiliul facultatii. In caz contrar, studentii nu vor putea fi programati pentru practica de cercetare."


Taxe scolarizare 2018-2019

Calendarul de achitare al ratelor pentru taxa de scolarizare, in anul universitar in curs, este urmatorul:

  • Prima rata: pana la 15 octombrie 2018
  • A doua rata: pana la 5 decembrie 2018
  • A treia rata: pana la 14 martie 2019
  • Ultima rata: pana la 15 mai 2019

ATENTIE! Programul de achitare al taxelor este: luni-joi orele 9-12:00

Informatii complete privind taxele de scolarizare pentru anul universitar gasiti aici.


Regulament de desfasurare a orelor de Educatie fizica

Facultatea de Educatie Fizica si Sport aduce la cunostinta studentilor Regulamentul general de desfasurare a orelor de Educatie fizica. Acesta se gaseste aici .


Posturi disponibile pentru fizicieni medicali

Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania - CFMR posteaza in sectiunea de stiri anunturi pentru posturi de fizicieni medicali disponibile la nivel national. Cei interesati pot urmari linkul: http://www.cfmr.ro/job.


Reprezentantii studentilor

Cancelar Reprezentanti ai liniilor de studiu
Maria Căpăţînă
Georgiana Preda
Adrian Danilov
Răzvan Costinaş
Kisjancsi Andras

Alte informatii

  • Regulament UBB privind aprobarea burselor studentesti se afla aici.
  • Informatii despre taxele de scolarizare, alte taxe si tarife se gasesc aici.
  • Accesand linkul urmator http://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ aveti posibilitatea de a consulta catalogul on-line.

Viata studenteasca

Comunitatea studentilor va este deschisa din momentul in carea ati pasit pe portile universitatii .

Consiliul studentilor Facutatii de Fizica va tine la curent cu informatii din comunitatea studentilor din facultate si din universitate .

Citeste pagina studentilor

Student la Fizica