Alumni Days UBB si Proiect ROSE - "DON’T GIVE UP, SAY YES TO PHYSICS!"

Cu ocazia Alumni Days UBB,a avut loc la o întâlnire on-line cu absolvenţi ai Facultăţii de Fizică care au în prezent cariere de succes în Cluj-Napoca. Alumnii facultăţii au participat la o discuţie deschisă, dornici să vă împărtăşească din experienţa lor şi să povestească despre motivaţie, perspective, oportunităţi şi carieră:

Întâlnirea a avut loc pe platforma ZOOM, vineri 11 iunie, între orele 16 şi 18, iar detaliile necesare conectării au fost distribuite pe grupul ROSE din MicrosoftTeams.


Proiect ROSE - "DON’T GIVE UP, SAY YES TO PHYSICS!"

Proiectul urmareste imbunatatirea cunostintelor fundamentale primare ale unui numar de minim 24 studenti din anul I prin participarea la cursuri/seminarii remediale de specialitate (fizica, matematica, informatica de baza aplicata in fizica), dar si dezvoltarea personala a competentelor socio-emotionale. Termen de inscriere: 23.10.2020

In acest proiect o parte din fonduri vor fi utilizate pentru contractarea de consultanti individuali. Obiectivul acestor servicii de consultanta este insotirea (participarea on-line), supravegherea, acordarea de sprijin si informatii studentilor din grupul tinta si mentinerea legaturii lor cu cadrele didactice si expertii implicati in proiect. Studentii interesati sa devina consultanti sunt invitati sa trimita o "Scrisoare de Interes" insotita de CV la adresele: romana{dot}nemes{at}ubbcluj{dot}ro sau roxana{dot}dudric{at}ubbcluj{dot}ro.
Termen de inscriere: 26.10.2020.
Documente disponibile download:

In grant exista si o pozitie de consultant individual pentru studenti doctoranzi.
Documente disponibile download: Termen de inscriere: 28.10.2020.