Burse studenti

Burse an universitar 2022-2023

Burse semestrul II

UPDATE 28.03.2023: Listele preliminare ale studentilor bursieri pentru semestrul II: liste burse - click aici
Eventualele contestatii se depun prin email, la adresa secretariatului facultatii, in perioada 29.03.2023 - 31.03.2023, pana la ora 14:00

Comunicat din partea Rectoratului UBB:
Cererile si dosarele pentru toate categoriile de bursă vor fi depuse exclusiv prin mijloace electronice folosind platforma de burse prin accesarea paginii de internet https://burse.inscrieri.ubbcluj.ro/.
La depunerea documentelor prin mijloace electronice, acestea vor fi însotite de o declaratie pe proprie răspundere a studentului (descarca aici documentul) referitoare la conformitatea documentelor. Documentele încărcate electronic nu mai necesită depunerea acestora în format fizic.

In vederea depunerii cererilor pentru acordarea burselor sociale sau medicale gasiti precizari in documentul de mai jos:
Precizari solicitari burse sociale si medicale


Transmitere cont IBAN studenti bursieri

Studentii bursieri care nu au mai depus/trimis niciodata un cont IBAN la Serviciul Social sunt rugati sa trimita un document bancar (extras de cont, lista IBAN-uri, printscreen aplicatie mobila/internet banking etc.) pe care sa fie mentionate urmatoarele: nume si prenume, CNP (poate fi notat si de student), contul IBAN (bursierul trebuie sa fie titular), facultatea si tipul de bursa, la adresa de e-mail social[at]ubbcluj.ro.
Pentru toti studentii bursieri care au comunicat pana acum un extras de cont/cont IBAN la Serviciul Social conturile IBAN vor fi preluate din baza de date existenta.

Calendar depunere documente burse, semestrul I:

Calendarul detaliat poate fi consultat la adresa: https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/files/burse/2022-2023/Calendar_de_acordare_a_burselor_semestrul_I_2022-2023.pdf

Documente necesare pentru depunerea dosarelor

Burse merit/performanta Bursa ajutor social
Cerere bursa merit/performanta Cerere bursa sociala
- Declaratie pe proprie raspundere
- Tabele verificare conformitate

Documente utile